čtvrtek 14. srpna 2014

Nebankovní půjčky Plzeň

Zdravím všechny z Plzně a širokého okolí, dnes tu máme další článek, který se zabývá úvěry, tentokrát jde velmi populární, zaměřili jsme se na takzvané půjčky bez registru. V dnešní době je to něco velmi vyhledávaného a tak jsme toto téma nemohli vynechat.

Co je to tedy registr dlužníků?


Je to soupis všech lidí, organizací, kteří nespláceli nebo nesplácejí své finanční závazky tak, jak bylo domluveno. Pro banky je registr dlužníků velmi důležitý, protože pomáhá bankám, ale také nebankovním společnostem, které nabízejí finanční služby a produkty, aby zjistili, jak jsou jejich budoucí klienti spolehliví či nespolehliví. Mnoho lidí by se divilo, že do registru dlužníků není vůbec těžké se dostat. Postačí, když pozdě zaplatíte částku, nebo nezaplatíte účet za telefon a už se člověk ocitá v databázi. Podmínky pro odstranění z databáze se liší podle společnosti, která dluh spravuje.

Jiný slovy, pokud jste měli problémy se splácením nějaké půjčky a stále ji nemáte splacenou, pak je velmi nepravděpodobné, že by vám banka vaši žádost i bankovní půjčku nezamítla.

Co je to nebankovní půjčka?


Pokud chcete půjčit částku do sto padesáti tisíc korun, pak není registr zkoumán, ale je potřeba zajistit doklad o pravidelném příjmu ze zaměstnání, nebo ručitele či zástavu. Musíte ale počítat s vyšším úrokem a celkovým RPSN. Pod nebankovní půjčkou se rozumí velmi známý a také specifický druh, jak můžeme získat finanční prostředky, pokud banka zamítla žádost o získání půjčky (ať už z důvodu záznamu v registru dlužníků nebo z důvodu nedostatečné bonity nebo z jiných důvodů). Dávno již banky neposkytují ve velkém objemu nízké či střední finanční prostředky, aniž by potřebovali ručit nějakou zástavou. Pokud jste se tedy setkali s odmítnutím bankovního domu (v Plzni nebo kdekoliv jinde), pak se můžete obrátit na nebankovní půjčky bez registru. Existuje velmi mnoho investorů, kteří poskytují vlastní finanční prostředky, a proto je v nebankovních půjčkách velký potenciál.

Pro koho jsou nebankovní půjčky ideálním řešením?


Nebankovní půjčky bez registru jsou dobrým řešením pro ty, jež nemají možnost žádné jiné zástavy. Pokud máte zástavu, pak si můžete zvýšit bonitu před věřitelem, ale je pravda, že takovou možnost každý z nás nemá. Takže žadatelé, kteří mají záznam v registru dlužníků, mohou požádat o půjčku bez registru.

Jak si vybrat vhodnou nebankovní společnost?


V naší republice existuje dostatečné množství nebankovních společností, jež jsou už ověřeny a mají kladné referenci, proto nevyhledávejte lákavé a poutavé nabídky nových a nikomu neznámých společností, o kterých slyšíte poprvé. Může se jednat o podvodné společnosti.

Pokud je to váš případ, pak jsou právě pro vás tzv. půjčky bez registru. Jak ji tedy získat, je to obtížné? Ne, není, trh je dnes zasycen řadou poskytovatelů půjček, kteří poskytují půjčky bez registru.

V nebankovní sféře je hodně subjektů, jež nabízejí půjčky, aniž by nahlíželi do bankovních registrů a také si nežádají poplatky za vyřízení takové půjčky. Její výhodou zůstává, že je rychlá a bez předchozích poplatků, dále není nutné ručit zástavou, tedy domem, bytem pozemkem a jinými, tuto půjčku lze dostat téměř každý, kdo má záznam v registru dlužníků a další nespornou výhodou je její rychlost. Nebankovní půjčky mají ale také své stinné stránky, mezi ně patří, že jejich úrokové sazby jsou opravdu velké a také si dávají hodně vysoké smluvní pokuty.

Od kolika peněz mohu žádat nebankovní půjčku?


Nebankovní půjčka je možná od řádově několika tisíc korun až do několika milionu. Záleží ovšem na dané společnosti, která nebankovní půjčku poskytuje, tam je horní hranice často limitována několika tisícovou částkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat